G-Energy
G-Energy е премиален бранд за моторни масла на компанията „Газпромнефть”, предназначен за съвременните леки автомобили на европейското, американското и японското производства. Уникалната адаптивна технология ACF, използвана в маслата, позволява да се подсилят необходимите експлоатационни свойства в зависимост от режимите, в които работи двигателя, като в нужния момент активира необходимите добавки. Маслата имат одобрение от водещите производители (MB, VW, BMW, Renault, GM и др.). През 2013 година компанията „Газпромнефть – СМ” първа пусна на руския пазар специализирана гама от 100% синтетични масла G-Energy Racing, като осигурява максимална защита на двигателя от износване, като ефективно предпазва детайлите му от отлагания, съхранявайки експлоатационните му свойства даже при максимални натоварвания, характерни за сътнезанията.
Gazpromneft
Маслата на Gazpromneft се произвеждат в едно от най-съвременните предприятия в Русия – заводът за смазочни материали в Омск. Най-новите производствени мощности позволяват да се произвеждат синтетични и полусинтетични моторни масла, трансмисионни масла, смазки и технически течности от последно поколение.
Дени Трейд ЕООД
Фирма "Дени Трейд" ЕООД е създадена през 2000 година и е водеща компания за директен внос, износ и дистрибуция на авточасти за руски и западни автомобили, масла и греси.

От 2012 година фирма "Дени Трейд" ЕООД е официален дистрибутор на ООО "Газпромнефть – СМ" за България, а от 2018 година - за Македония и Албания. Фирмата предлага разфасовки от 1 литър до 205 литра и постоянна складова наличност на над 164 вида масла и 320 вида разфасовки, в това число и смазки. "Дени Трейд" ЕООД работи с пълната гама търговски обекти – от най-дребните предприемачи до най-големите фирми от различни сфери на бизнеса.

Работи с богата клиентска мрежа и висококвалифицирани партньори от страната и чужбина.
"Дени Трейд" ЕООД разполага със собствена складова база и офис. Това улеснява доставките до клиентите по суша и по воден път през пристанищата във Варна и Бургас в България и пристанището на Солун в Гърция.

Фирмата разполага и с дистрибуторска мрежа в цялата страна. Всички партньори са водещи производители и търговци с дългогодишен опит и доказан професионален авторитет.
За постигане на целта си – максимален професионализъм, фирмата разчита на млад, амбициозен и висококвалифициран екип.

Задължителна част от политиката на Дени Трейд ЕООД е екологичната насоченост – на всички етапи от дейността строго се спазват параметрите за екологична целесъобразност и безопасност.
Вниманието на служителите е насочено към съблюдаване и прилагане на мерките за опазване на околната среда. В рамките на сферата си на дейност фирмата инициира и съдейства за организиране на редица дейности, свързани със запазването и повишаването на екологичната култура.

Фирмена стратегия на „Дени Трейд” ЕООД:
  • Укрепване на съществуващите бизнес отношения.
  • Бъдещо увеличаване на пазарното присъствие.
  • Качество и коректност в отношенията с доставчици и клиенти.
  • Разширяване на внасяните стоки до максималното удовлетворяване на търсенето на продукта.
  • Стремеж за поддръжка на престижен стокооборот в съответствие с конкретните пазарни условия в България и в чужбина (Египет, Куба, Алжир, Сирия, Гърция, Турция, Македония, Сърбия).