Начало Продукти Пазарска количка Контакти Подбор на продукти

G-Energy Service – откриване на СТО в Бургас


Поредната станция за станция за техническо обслужване (СТО), ребрандирана с марката G-Energy Service, бе открита в България, този път в Бургас на адрес кв.”Пети километър” 23. В обекта се предоставя качествено сервизно обслужване и ремонт на леки и лекотоварни автомобили. Монтаж и баланс на гуми, смяна на масла, грижа за автоклиматика, годишни технически прегледи – това са само част от услугите, които предлага сервизът. Висококвалифициран екип може да приложи работещи решения за всеки клиент и всеки казус, свързан с неговия автомобил, благодарение на отличното качество на маслата и гресите, с които боравят. Не е случайно мотото, под което работят специалистите - „Адаптация към всяка ситуация”.

G-Energy Service е бранд на ООО ”Газпромнефть – СМ”. През 2014 г. компанията стартира международна програма G-Energy Service за развитие на независими станции за техническо обслужване. Само през първата година в рамките на програмата са започнали работа 15 станции. В проекта са включени обекти, които предоставят услуги по смяна на моторното и трансмисионно масло, както и технически течности предимно в следгаранционния период на експлоатация на автомобилите. По програмата вече са открити станции в Италия, Китай, Русия, Гърция, Казахстан, Белорусия, Грузия, Армения, Унгария, България, Македония и други пазари, на които присъства компанията ООО„Газпромнефть – СМ”.

G-Energy e премиален бранд за моторни масла на компанията ООО„Газпромнефть – СМ”. Маслата G-Energy са предназначени за използване при най-модерните леки автомобили за европейския, американския и азиатския пазар. Уникалната адаптивна технология ACF, използвана в маслото, позволява да се подобрят необходимите експлоатационни свойства в зависимост от режимите на работа на двигателя, като в точния момент се активират необходимите добавки.

Продукцията се произвежда в завода на компанията ООО”Газпромнефть – СМ” в гр. Бали (Италия). Маслата са одобрени от водещи световни производители (MB, VW, BMW, Renault, GM и др.).

Предстои откриването и на още обекти в България и региона.