Начало Продукти Пазарска количка Контакти Подбор на продукти

Нов сервиз отвори врати във Варна


Станцията за техническо обслужване във Варна се присъедини към мрежата от станции G-Energy Service, която е единна регионална структура, базирана на регламентирани процеси и операции, насочени към постигане на ефективност, по-добро обслужване на клиентите, балансиран растеж и географско представителство.

Предоставянето на професионално, висококачествено обслужване на моторни превозни средства е функционалното ядро ​​на нашата мрежа.

Сертифицираните служители, отговорният подход към решаването на задачите, въвеждането на прогресивни практики и инициативи позволяват на мрежата да се позиционира с право сред водещите автомобилни организации.

Екипът на сервиза винаги се радва да Ви съдейства и да отговори на очакванията Ви по време на посещението и поддръжката на Вашия автомобил, защото освен на нашите служители, успехът на компанията ни се основава на лоялността на редовните ни клиенти и внимателното отношение към целите на посещението им.

Нашите специалисти ще извършат поддръжка на Вашия автомобил и други услуги, като: смяна на масло, монтаж на гуми, смяна на акумулаторни батерии, ремонт на шасита, 3D центровка, смяна на спирачна течност и накладки, диагностика, ремонт на двигателя, дребни ремонти, смяна на антифриз, балансиране на гумите, смяна на задвижващи ремъци и др.

Работно време:

Понеделник 9:00-17:00

Вторник 9:00-17:00

Сряда 9:00-17:00

Четвъргък 9:00-17:00

Петък 9:00-17:00

Събота 9:00-14:00

Неделя: Почивен ден
Телефон за контакт:
 +35 (989) 550-01-88

Винаги ще се радваме да видим Вас и Вашия автомобил в нашия сервиз!