Начало Продукти Пазарска количка Контакти Подбор на продукти

Висококачествен сервиз на европейско ниво отвори врати в Габрово


Нова Станция за техническо обслужване, част от международния проект G-Energy Service, отвори врати в Габрово на ул. Търновско шосе 22.
Тел.:+359898786784

„За компанията „Газпромнефть – СМ” това е приоритетен проект, благодарение на който заедно с партньорите прилагаме иновативни подходи и използваме съвременни решения, за да помогнем на клиентите да оценят качеството на първокласните масла G-Energy .G-Energy Service е отражение на нашия подход към бизнеса и на дългогодишния ни опит. Програмата ни позволява да предоставим на собствениците на автомобили не само качествени смазочни материали, но и висок стандарт на обслужване, единен за всички региони, в които компанията присъства. G-Energy Service е уникален международен проект, който днес обединява бензиностанции в Италия, Китай, Русия, Гърция, Казахстан, Египет, Унгария, България, Македония, Индия и много други страни, заяви при откриването представителят на ООО „Газпромнефть – СМ” Вениамин Скрипник.

Преди да пререже лентата на новата Станция за техническо обслужване, управителят на „РЕДАУТ О” Пламен Кожухаров отбеляза: „Това е огромна отговорност за нас, но съм сигурен, че ще се справим! Готови сме да предложим на клиентите си отлично качество на обслужване, гарантираме учтиво отношение и използваме само най-добрите смазочни материали.”

Представител на на „Дени Трейд” ЕООД – официален дистрибутор на продукцията на ООО «Газпромнефть-смазочные материалы» в България Димитър Кондов добави при откриването: „Компанията “Дени Трейд” ЕООД има амбициозни и дългосрочни планове за развитието на мрежата на G-Energy Service в България. До края на 2020 г. се планира стартирането на още две сервизни станции на форматите G-Energy и G-Profi Service в различни градове на страната. Следващата стъпка по пътя към реализиране на тези намерения е пред Вас - поредният модерен сервизен център, нашият G-Energy Service, който е готов да отвори вратите си за посетители!”